Bij ons is thuis nooit veraf!

Ontdek Turnhout

book a room

Welcome To Best Western Plus Turnhout City Hotel

Kamers met de meest hedendaagse faciliteiten

De kamers bieden het beste van twee werelden: een nostalgische sfeer en faciliteiten van nu. Wat u mag verwachten van een verblijf? Heerlijke bedden (boxsprings), een natuurstenen badkamer en de meest moderne voorzieningen: terras of airco, een Smart TV met meer dan 250 internationale televisiezenders, telefoon, gratis draadloos internet, een 24u-receptie en zoveel meer... Bovendien geniet u van een kleine maar fijne attentie op de kamer. Voor ons een klein detail, voor u een groot verschil.

Bekijk Kamers

International Quality Award

Het hotel heeft in 2009, 2011, 2017, 2018 en 2019 de onderscheiding ‘International Quality Award’ ontvangen. Dat betekent dat het niveau op vlak van schoonmaak, onderhoud, gastvrijheid en service tot het hoogste van de 4200 ‘BEST WESTERN’-hotels ter wereld behoort. Het gedreven personeelsteam staat 24 uur per dag voor u klaar en helpt u graag verder waar nodig.

Heerlijk ontbijtbuffet

In de meeste hotels kunt u heerlijk ontbijten. In het BEST WESTERN PLUS Turnhout City Hotel**** gaan we nog verder en krijgt u naast de traditionele Europese ontbijtproducten ook eigen, warme creaties voorgeschoteld. Deel ook specifieke en persoonlijke wensen mee zoals glutenintolerantie. Wij houden daar graag rekening mee. U kunt ook lunchpakketten bestellen. Goed weer? Zet u neer op het terras en geniet van een fris drankje en de nostalgische sfeer. Honger? In het naastgelegen restaurant kunt u lekker lunchen en dineren.

Turnhout: een echte aanrader

Vanuit het hotel springt u meteen in een trein of op een bus. Met de auto? Op enkele minuten bent u op de snelweg E34 (Antwerpen - Nederland), ook de snelwegen E19 (Brussel - Nederland) en E313 (Antwerpen - Limburg/Luik) liggen vlakbij. Kortom, het BEST WESTERN PLUS Turnhout City Hotel**** vormt de vertrekplaats bij uitstek voor de ontdekking van de Antwerpse Kempen, ook per fiets.

Turnhout is de 'hoofdstad' van de regio Kempen en heeft alles wat u van een hoofdstad verwacht: u eet als een bourgondiër, u trekt op ontdekking als een echte cultuurfanaat (bvb. cultuurcentrum De Warande of het authentieke Begijnhof) en u leert bij in talrijke musea zoals het speelkaartenmuseum en het Taxandriamuseum. Zoekt u liever de natuur op? Zoek het niet te ver, in de omgeving van Turnhout vindt u bossen en talrijke wandel- en fietspaden.

Comfort Tweepersoonskamer

Kamergrootte: 15 m²
Bedden: 2 eenpersoonsbedden 
(of 1 tweepersoonsbed)

read more

Premium tweepersoonskamer

Kamergrootte: 19 m²
Bed: 1 tweepersoonsbed

read more

Comfort Tweepersoonskamer met Balkon

Kamergrootte: 16 m²
Bedden: 2 eenpersoonsbedden 
(of 1 tweepersoonsbed)

read more